Schildersbedrijf

Er zijn in Leiden/Leiderdorp veel schildersbedrijven,
Waarom zou u kiezen voor schildersbedrijf Sloos ?

Allereerst zijn wij trots op ons vak, we doen het met liefde en plezier.
Dat is een eerste vereiste om vakwerk te kunnen leveren.

We zijn een klein bedrijf en dat heeft zo zijn voordelen. Degene met wie u alles bespreekt, is ook het aanspreekpunt weinig kans op misverstanden dus.

Als u ons benaderd voor een offerte komen we op zeer korte termijn bij u langs. We dringen ons dan niet op, maar bieden een luisterend oor. We willen dan zoveel mogelijk van uw wensen weten, t.a.v. het uit te voeren schilderwerk. We kunnen u dan zo goed mogelijk adviseren. Over o.a. : materiaal keuze, kleuren, uitvoering, prijs, etc.
Met de ervaring die wij hebben weten we waar we over praten. Maar in extreme gevallen, waar we zelf ook niet zo goed raad mee weten, laten we niets aan het toeval over.
We roepen dan de hulp in van een verftechnisch adviseur, van de fabrikant of de verfgroothandel. We moeten (willen) het werk garanderen, dus moet het goed zijn.

Tijdens een bezoek aan u thuis schrijven we zoveel mogelijk op en geven onze oren en ogen goed de kost. Ook maken we tegenwoordig steeds vaker (met uw goedkeuring) foto's van het te schilderen object. Vaak kunnen we op uw verzoek al wel een richtprijs geven. Maar op kantoor werken we alles wat besproken is uit tot een heldere, overzichtelijke offerte die binnen enkele dagen bij u in de bus ligt. Mochten er dan nog vragen zijn, lichten we die graag nog even toe.

Soms schrikken mensen van de prijs, best begrijpelijk ook. Een heel huis laten schilderen kan een behoorlijke uitgave zijn. Geld waar je ook heel andere, misschien wel leukere dingen, voor had kunnen doen. Toch is het zeer de moeite waard uw huis goed te laten onderhouden, om later niet voor nog grotere uitgaven te komen staan. En "veel geld" is niet hetzelfde als "duur". Maar zeker bij een grote uitgave mag u ook iets verwachten en dat vinden wij zelf ook.
Vaak worden er meerdere offertes opgevraagd om te kijken of we wat kunnen besparen.
En gelijk heeft u. Want vaak zijn er ook wel degelijk behoorlijke prijsverschillen.
Toch willen we onze potentiƫle klanten echt op het hart drukken, offertes goed tegen het licht te houden. Geen appels met peren te vergelijken. Bij schildersbedrijf Sloos is de kwaliteit in verhouding met de prijs. En mocht er zich onverhoopt toch een probleem voor doen, dan lossen we die gewoon op. Als we u eenmaal als klant hebben, willen we u ook graag als klant houden.